Hodnocení obchodu

5,0 26 hodnocení
5
26x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KN Avatar autora Kateřina Neufussová | 23.9.2022
Moc krásný produkt a milé jednání
JG Avatar autora Jana Grofová | 15.7.2022
Skvělý obchod s originálními turistickými přeďěty. Výletníky hravou formou zaujmou jak děti, tak rodiče. ???? Rychlá expedice i dodání.
MA Avatar autora Martina Aperyan | 1.7.2022
BB Avatar autora Barbora Binhaková | 28.6.2022
Výletničky máme všechny doposud vydané, a už se nemůžeme dočkat dalších! Nádherné ilustrace, skvělé tipy na výlety ☺️ Míšo moc děkujeme!
IN Avatar autora Ivana Nováková | 6.6.2022
Rychle dodáno, krásně dárkově zabaleno
IV Avatar autora Inessa Voinova | 4.5.2022
Uzasny darek pro deti, jsem moc spokojena
KK Avatar autora Kateřina Kalivodová | 1.5.2022
KK Avatar autora Kateřina Košková | 24.4.2022
Naprosto fantastické zpracování. Už se těšíme na výlety ! Děkujeme ❤️
RL Avatar autora Radka Lazorov | 5.4.2022
Cokoli z toho obchůdku stojí za zakoupení. Moc krásný nápad, skvěle zpracovaný výletník a navíc kvalitně. Turistické cíle nejsou vždy jen ty úplně známe a to zvedá hodnotu výletníčků. Je vidět, že autorka umí pracovat s dětmi a vše zpracovává srdcem . Těším se na další a další výletníčky.
VC Avatar autora Veronika Cidlinská | 15.3.2022
Krásný nápad a průvodce pro děti. Hezké ilustrace i přiměřené úkoly.
MP Avatar autora Markéta Přečková | 5.3.2022
Chytrý nápad, kvalitní zpracování. Dětem se moc líbí
KH Avatar autora Kristýna Holubová | 26.2.2022
Strašně krásná věc! Pomáhá nám vymyslet a vybrat výlet, děti se díky němu podílí na přípravách. Nejvíc se mi líbí, že to není jednorázová záležitost - se čtyřletým lepíme nálepky a plníme jen část úkolů, časem se na místa můžeme vrátit a plnit se vším všudy a až doroste i druhé dítko, můžeme jet další kolo. Doma máme a používáme hned tři výletníky k nám blízkým oblastem a je to paráda.
MV Avatar autora Můj Výletník (Administrátor) 5.3.2022
To je krásné hodnocení. Moc děkuji a přeji plno skvělých výletů :-)
J Avatar autora Jana | 28.8.2021
Děkuji za velmi rychlé dodání. Zakoupila jsem výletník jako dárek a věřím, že udělá radost. Za mě skvělý nápad a inspirace na výlety na místa, o kterých jsem ani nevěděla a jsou krásna.
DP Avatar autora Denisa Patzaková | 20.5.2021
Krásný nápad i zpracování výletníku. Pro děti jednoduché a zábavné. Já mám 3 letého kluka a baví ho tam lepit nálepky sám mi říká co kam mám napsat a kreslit. Dodání bylo rychlé a milé :) doporučuji pro děti!!
Z Avatar autora Zuzka | 13.5.2021
Děkuji za rychlé dodání. Výletníky jsou krásné, už se těšíme až někam vyrazíme!
PF Avatar autora Pavel Fox | 25.3.2021
Krásné, moc děkuji ! :-)
JS Avatar autora Jan Svoboda | 12.3.2021
Mohu jen poděkovat za povedený kousek. Ideální pro rodiny s dětmi. Je to jedna z možností jak zábavnou formou dostat dětmi VEN ( od počítačů , do přírody, na zajímavá místa)
V Avatar autora Veronika | 1.2.2021
Naprostá spokojenost. Moc doporučuju! :))
T Avatar autora Tereza | 24.1.2021
Jsem moc spokojená, výletník je báječný i se všemi vychytávkami a děti jsou nadšené ! :) Vyřízení objednávky na jedničku.
L Avatar autora Lucie | 24.1.2021
Moc doporučuji! ❤️ Krásný nápad a zpracování výletníku s úžasnými ilustracemi. Děti jsou nadšené☺️ Zábavné cestování ne jenom pro děti, ale i dospělé.