Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
5
30x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
T Avatar autora Tereza B. | 17.12.2022
Výletníčky jsou závislost, zkrátka musíte mít všechny, aby vám pak nějaký na výletě nechyběl. ???? Všechny jsou krásně zpracované, nádherné ilustrace doplňují zábavné úkoly, které jsou jak pro menší, tak i pro větší účastníky výletu. Těším se, až bude pokryta celá republika. V každém díle jsou i neokoukané a méně známé výletní cíle, tak se podle Výletníčků i parádně plánuje, co kde vidět a neminout. ????
Avatar autora Petra Špidlenová | 23.11.2022
Výborná komunikace, nádherné produkty:)
DD Avatar autora Darina Dlouhá | 1.11.2022
Zatim nemohu posoudit.bude to Ježišek. Dlouhá PS:určitě bude velká spokojenost
IN Avatar autora Iva Nevečeřalová | 11.10.2022
KN Avatar autora Kateřina Neufussová | 23.9.2022
Moc krásný produkt a milé jednání
JG Avatar autora Jana Grofová | 15.7.2022
Skvělý obchod s originálními turistickými přeďěty. Výletníky hravou formou zaujmou jak děti, tak rodiče. ???? Rychlá expedice i dodání.
MA Avatar autora Martina Aperyan | 1.7.2022
BB Avatar autora Barbora Binhaková | 28.6.2022
Výletničky máme všechny doposud vydané, a už se nemůžeme dočkat dalších! Nádherné ilustrace, skvělé tipy na výlety ☺️ Míšo moc děkujeme!
IN Avatar autora Ivana Nováková | 6.6.2022
Rychle dodáno, krásně dárkově zabaleno
IV Avatar autora Inessa Voinova | 4.5.2022
Uzasny darek pro deti, jsem moc spokojena
KK Avatar autora Kateřina Kalivodová | 1.5.2022
KK Avatar autora Kateřina Košková | 24.4.2022
Naprosto fantastické zpracování. Už se těšíme na výlety ! Děkujeme ❤️
RL Avatar autora Radka Lazorov | 5.4.2022
Cokoli z toho obchůdku stojí za zakoupení. Moc krásný nápad, skvěle zpracovaný výletník a navíc kvalitně. Turistické cíle nejsou vždy jen ty úplně známe a to zvedá hodnotu výletníčků. Je vidět, že autorka umí pracovat s dětmi a vše zpracovává srdcem . Těším se na další a další výletníčky.
VC Avatar autora Veronika Cidlinská | 15.3.2022
Krásný nápad a průvodce pro děti. Hezké ilustrace i přiměřené úkoly.
MP Avatar autora Markéta Přečková | 5.3.2022
Chytrý nápad, kvalitní zpracování. Dětem se moc líbí
KH Avatar autora Kristýna Holubová | 26.2.2022
Strašně krásná věc! Pomáhá nám vymyslet a vybrat výlet, děti se díky němu podílí na přípravách. Nejvíc se mi líbí, že to není jednorázová záležitost - se čtyřletým lepíme nálepky a plníme jen část úkolů, časem se na místa můžeme vrátit a plnit se vším všudy a až doroste i druhé dítko, můžeme jet další kolo. Doma máme a používáme hned tři výletníky k nám blízkým oblastem a je to paráda.
MV Avatar autora Můj Výletník (Administrátor) 5.3.2022
To je krásné hodnocení. Moc děkuji a přeji plno skvělých výletů :-)
J Avatar autora Jana | 28.8.2021
Děkuji za velmi rychlé dodání. Zakoupila jsem výletník jako dárek a věřím, že udělá radost. Za mě skvělý nápad a inspirace na výlety na místa, o kterých jsem ani nevěděla a jsou krásna.
DP Avatar autora Denisa Patzaková | 20.5.2021
Krásný nápad i zpracování výletníku. Pro děti jednoduché a zábavné. Já mám 3 letého kluka a baví ho tam lepit nálepky sám mi říká co kam mám napsat a kreslit. Dodání bylo rychlé a milé :) doporučuji pro děti!!
Z Avatar autora Zuzka | 13.5.2021
Děkuji za rychlé dodání. Výletníky jsou krásné, už se těšíme až někam vyrazíme!
PF Avatar autora Pavel Fox | 25.3.2021
Krásné, moc děkuji ! :-)